Mühendislik FakültesiEndüstri Mühendisliği

Endüstri Mühendisliği

13. Üretim Araştırmaları Sempozyumu

Marmara Üniversitesi - Sakarya Üniversitesi13. Üretim Araştırmaları Sempozyumu

Marmara Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “13’üncü Üretim Araştırmaları Sempozyumu” SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 25-27 Eylül  tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Sürdürülebilir Yenilikçi Üretim ve Hizmet Stratejileri” konulu sempozyumun açılış törenine Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, MÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, MÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Taçgın, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Etem Köklükaya ile çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

25-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve iş dünyasından önde gelen isimlerin de konuşmacı olarak katıldığı sempozyumda, bilgi ve fikir paylaşımının yanı sıra, üretim ve hizmet sistemlerinde yeni eğilimler incelenerek bu alanda çalışan akademisyenler endüstride araştırma yapan uygulamacılar ile buluşma imkanı buldu.

Bu sayfa Endüstri Mühendisliği tarafından en son 24.11.2014 22:23:25 tarihinde güncellenmiştir.